Blog

Ja så er der lidt nyt igen, ikke så meget men lidt har også ret Smiler

Jeg har lagt billeder ind under Mini cup cakes og under Uden overtræk

Ja som overskriften siger så har verdens bedste kage set dagen lys igen. Kagen var til en fødselsdag her i den forgangne weekend og kan ses her Uden overtræk

Som overskriften siger, jow så er der liv.

Der er kommet nyt Forside billede på, tænkte at nu var det på tide.

Dernæst er der kommet nye billeder under Flødeboller, Mini cup cakes, Uden overtræk, Bryllupskager, Konfirmation og Kage pynt......og så har jeg lige nu fundet ud af at linke direkte til de sider hvor de nye billeder ligger....bedre sent end aldrig ;-)

Der er lidt på bedingen, mere herom senere

Så sker der lidt igen Smiler

Det har ligget lidt sløvt med at få lagt billeder ind, så nu er der lagt både lidt ældre men også et par nye billeder ind.

Der er kommet en ny pind under "Dekorerede kager" der hedder "Chokoladeovertræk" Her ligger der allerede billeder, der er både af en kage jeg lavede i september men også af en kage der blev brugt igår.

Dernæst er der lagt billeder af brændte mandler ind under "Forskelligt - brændte mandler", under "Dekorerede kager - Bryllupskager" en kobberbryllupskage, under "Dekorerede kager - Dåbskager/baby", under´"Chokolade - chokolade" har lavet fyldte chokolader 2 gange i december og eksperimenteret med forskelligt fyld.

Så er der lidt nyt igen.

Forleden skulle jeg afprøve et par ideer. Det er efterhånden længe siden jeg har lavet Sarah Bernhard kager og nu ville jeg gerne prøve en creme lavet af Hvid toblerone tilsat Chili.

Det blev til en halv portion med chili og en halv portion uden chili. Billeder ligger under "Forskelligt - Sarah Bernhard kager"

Dernæst har jeg i dag været på kursus i sukker blomster hvor vi skulle lærer at lave Pæoner i buket. Kursus beskrivelsene er lagt ind under "Kurser" I samme forbindelse har jeg lagt billeder af dagens udfoldelser ind under "Dekorerede kager - kagepynt"

Den forløbne uge byder på et par projekter...som der naturligvis nok skal komme billeder af

Nyeste kommentarer

25.12 | 17:46

Hej Bente
Der er et link til opskriften længere nede i kommentarerne 😊

25.12 | 16:04

Hej
De ser lækre ud. Kan jeg få opskriften.

Kærlig hilsen
Bente

07.06 | 10:09

Jeps, jeg sender den til din mail, du skal bare være obs på at jeg bruger italiensk smørcreme til sat smeltet chokolade i stedet for almindelig choko smørcreme

07.06 | 08:17

Hej. Kunne jeg få dig til at sende mig opskriften på de lækre komtesse vafler?
Mvh Marianne