Bryllupskager -Bryllup, kobber,sølv og guld

Maj 2013. Bryllupskage med røde roser og hvide liljer

Kagen er en chokoladekage lagt samme med1 lag Asti mousse og et lag jordbær mousse i hver kage

Nær billede af pynten. Temaet var mørkerøde roser og stor hvide liljer

Toppen er bar da der er gjort plads til topfiguren som budeparret selv satte på

En lille kage til at gennem til 1 års bryllupsdagen

Det samlede resultat

Oktober 2012. Kobberbryllupskage, pink kage og hvide roser

Hjerteformet kage i 3 etager. Så vidt jeg husker er det lyse bunde med et lag chokolade creme og et lag brombær creme. Smurt op med marengssmørcreme og overtrukket med indfarvet fondant.

Roserne er håndmodelleret og sprayet med perlemors spray

Borden er lavet med en mould fra Wilton

September 2012. 4 etagers bryllupskage. Lyse bunde med hakket hvid chokolade. Hver etage er med et lag jordbær mousse og et lag chokolade-nougat creme. Hver etage er overtrukket med hvid chokolade ganache og pyntet med hjerter og perle bordt er lavet i rød fondant. Toppen valgte jeg at stille for sig selv, så kan brudeparret tage den med sig hjem hvis de ønsker det.

Bagsiden af kagen. Den oprindelige plan var at lave de røde hjerter af hvid chokolade tilsat rød chokolade farve, men farven blev bare ikke rød nok, så det blev fondant.

Jeg valgte at forsøge med rigtig hvid chokolade i stedet for candy melts der er farvet røde på forhånd, måske udfaldet var blevet et andet hvis jeg hvade brugt candymelts, men udgangspunktet var det skulle laves af rigtig chokolade.

Hele herligheden

Lidt fra siden. Rillerne på kanten opstod egentlig lidt ved et tilfælde. Stod med en spatel og forsøgte at glatte kanter da jeg fik kørt opad med spatlen og vupti så kom rillerne, blev enig med mig selv om at det var da egentlig meget fint, så sådan blev det så.

Forfra, brudeparret har jeg IKKE lavet, det har jeg købt mig til...da jeg var færdig med at lave toget var mine modellerings færdigheder opbrugt ;-)

Brudeparret er begge tilknyttet Vestsjællands vetran jernbane klub hjemmehørende i Høng, og de skulle derfor giftes foran toget. De spurgte om det var muligt at jeg kunne prøve at lave et tog der skulle stå på/ved kagen. Udgangspunktet har jeg taget i billeder af det rigtige tog, og har prøvet at få så meget af kendetegnene med som muligt og her er toget så kommet på (se under Kage-pynt for lidt mere info om toget)

Lidt fra siden

Maj 2012. En kollega har vist mig den meget store tillid og spurgt om jeg ville lave deres bryllupskage og det var med bævnede hjerte og stor nervøsitet jeg sagde at det ville jeg selvfølgelig gerne. Der er jo enormt meget fokus på kagen sådan en dag.

Støvdrageren i midten er penslet med lidt spiseligt lim og herefter vendt i sukker jeg har farvet gult med pasta farve

Kagen er Red Velvet cake i hjerteform Hver kage er lagt sammen med 2 lag hvid toblerone creme drysset med hakket daim samt 1 lag blodappelsin fromage. Smurt op med italiensk marengs smørcreme og overtrukket med fondant

Der er gjort plads til top figuren, derfor den "tomme" plads.

Ringene på kagen er lavet af fondat der herefter er malet med spiseligt guld maling.

Parret ønskede en lille kage til at komme i fryseren som de kan tage op på deres 1 års bryllupsdag.

Der skulle selvfølgelig være den samme pynt på som på den store kage

Endnu en 4 timers-bryllupskage-kursus-kage. Fik lært af lave Calla lilier, de er nu super søde og enkle men smukke alligevel

Fik også afprøvet en Crimper samt Diamondcutter værktøjet, det giver altså lige et ekstra pift

Ligeledes fik jeg lært at lave draperinger, det er jeg rigtig glad for da det også lige gør lidt ekstra for kagen

Kagen var to chokoladekager. Der er desværre ikke tid til at skære dem i bunde og fylde dem med creme/fromage/mousse så kagerne bliver bare sat oven på hinaden. Denne gang blev de smurt op med Whipped icing ...sådan lidt ala flødebolle cremen, tror der røg en del i kursisternes maver ud over det der havnede på kagerne ;-)

Min første bryllupskage. Kagen er lavet på et kursus, så tiden var knap. Den er ikke helt som jeg gerne ville ha haft den, men som sagt var tiden knap.

En chokolade kage. Denne kage er ikke lagt sammen med fromage, det er er der ikke tid til på disse kurser. Roserne og hjertet på toppen har jeg selv lavet. Borden er lavet med en modelerings værktøj og hjerterne på siden er lavet med udstikker

Her vil der komme billeder af bryllupskager.

| Svar

Nyeste kommentarer

25.12 | 17:46

Hej Bente
Der er et link til opskriften længere nede i kommentarerne 😊

25.12 | 16:04

Hej
De ser lækre ud. Kan jeg få opskriften.

Kærlig hilsen
Bente

07.06 | 10:09

Jeps, jeg sender den til din mail, du skal bare være obs på at jeg bruger italiensk smørcreme til sat smeltet chokolade i stedet for almindelig choko smørcreme

07.06 | 08:17

Hej. Kunne jeg få dig til at sende mig opskriften på de lækre komtesse vafler?
Mvh Marianne