Blog

En begivenhedsrig weekend er gået. Fredag var jeg på Blomsterkursus i fondant blomster - se mere under pinden "Kurser"

I weekenden skulle mindste barnet og bedstemor udtillle billeder på den årlige lokale udstilling for amatøre. Jeg havde tilbudt at lave et eller andet guf de kunne dele ud til dem der kom og kiggede på deres billeder og det ville de selvfølgelig gerne have. Jeg havde en ide om regnbue fravede kokostoppe og det gik sådan set også godt nok. Festlige i farverne blev de ihvertfald, de blev bare alt alt for store til sådan en lille mundsmag så jeg tyede til ganske almindelige neutrale (i hvertfald i farverne) kokostoppe med chokolade bund. De passede i størrelsen og efter hastigheden hvormed de forsvandt smagte de også super godt ;-) det var dejligt at opleve. Billeder af begge slags ligger under "Forskelligt - kokostoppe"

Sidst men ikke mindst var det weekenden hvor jeg absolut måtte prøve at lave en amerikansk double crust apple pie. Det er godt nok første jeg prøver at lave sådan en MEN det bliver ABSOLUT ikke den sidste gang...hold nu op hvor smagte den godt....især serveret med lidt rigtig god vanillie is til. Jeg fik desværre ikke taget nogen billeder af den, jeg glemte det fuldstændig og efter den var sat på bordet ja så var det lyn hurtigt for sent Smiler stort det må komme næste gang jeg laver en.

Slutteligt har jeg flyttet to billeder over til "Dekorerede kager - kagepynt" Det er af pynten til baby shower kagen.

| Svar

Nyeste kommentarer

25.12 | 17:46

Hej Bente
Der er et link til opskriften længere nede i kommentarerne 😊

25.12 | 16:04

Hej
De ser lækre ud. Kan jeg få opskriften.

Kærlig hilsen
Bente

07.06 | 10:09

Jeps, jeg sender den til din mail, du skal bare være obs på at jeg bruger italiensk smørcreme til sat smeltet chokolade i stedet for almindelig choko smørcreme

07.06 | 08:17

Hej. Kunne jeg få dig til at sende mig opskriften på de lækre komtesse vafler?
Mvh Marianne