Blog

Det er bestemt ikke fordi jeg har ligget på den lade side at der ikke er sket så meget på siden...det har faktisk været en rigtig kage-uge.

Torsdag havde jeg kage med til kollegaerne da jeg stopper i dagvagt og i stedet går i aftenvagt. Jeg havde valgt at lave en sydstatskage som er en ikke bagt chokolade/skumfidus/flødeskums kage...en vaskeægte chokolade bombe. Derudover havde jeg også lavet en Manhattan style cheese cake....den er altså bare super lækker. Begge kager har jeg lavet før og lagt billeder ind af dem her på siden, så i dag nøjes jeg bare med at ligge det som billede til denne tekst.

I løbet af søndagen kommer der billeder af denne uges meget store og temmelig udfordrende (for mine evner ihvertfald) projekt, men resultatet af ugens anstrengelser skal først bruges i morgen så derfor må det vente med billederne til søndag.

| Svar

Nyeste kommentarer

25.12 | 17:46

Hej Bente
Der er et link til opskriften længere nede i kommentarerne 😊

25.12 | 16:04

Hej
De ser lækre ud. Kan jeg få opskriften.

Kærlig hilsen
Bente

07.06 | 10:09

Jeps, jeg sender den til din mail, du skal bare være obs på at jeg bruger italiensk smørcreme til sat smeltet chokolade i stedet for almindelig choko smørcreme

07.06 | 08:17

Hej. Kunne jeg få dig til at sende mig opskriften på de lækre komtesse vafler?
Mvh Marianne