Blog

Både i går og i dag har stået i muffins/cup cakes tegn.

Igår skulle der laves store muffins til kær veninden som gerne ville have lidt godt med til kaffepausen på jobbet. Det blev til 30 stks choko/skildpadde muffins dekoreret med smørcreme. Billeder er er lagt ind under "Cup cakes - cup cakes".

Der har også sneget sig et enkelt lille billede ind under "Flødeboller" En af min fars sejl-kammerarter ville gerne smage på de flødeboller han havde hørt så meget om ;-)

Jeg har længe ønsket at eksperimentere med muffins og karamel, de store firkantede der altid er hos Blans selv slik forhandlere, har set på www.frkcupcake.dk at hun har en opskrift med banan og karamel....men nu får jeg en lille (STOR) smule knopper når jeg hører banan og kage i samme sætning så jeg måtte tænke anderledes. Det blev til 2 slags, choko/karamel - lånt opskriften på chokolade muffins fra www.frkcupcake.dk og en opskrift på æble og karamel muffins som jeg fik fra http://www.sarahskager.dk/ Billeder af disse to forsøg er lagt ind under "Cup cakes - cup cakes"

Sidst på ugen står den igen på muffins og Sydstatskage

| Svar

Nyeste kommentarer

25.12 | 17:46

Hej Bente
Der er et link til opskriften længere nede i kommentarerne 😊

25.12 | 16:04

Hej
De ser lækre ud. Kan jeg få opskriften.

Kærlig hilsen
Bente

07.06 | 10:09

Jeps, jeg sender den til din mail, du skal bare være obs på at jeg bruger italiensk smørcreme til sat smeltet chokolade i stedet for almindelig choko smørcreme

07.06 | 08:17

Hej. Kunne jeg få dig til at sende mig opskriften på de lækre komtesse vafler?
Mvh Marianne