Blog

Ja der er ikke så mange indlæg lige pt, kagetoget suser afsted med fuld damp, så der er ikke så meget tid til at skrive ind i mellem stoppestederne ;-) Lige pt vil jeg nok kun skrive i forbindelse med at jeg ligger nye billeder, så mangel på nye indlæg er bestemt ikke fordi kagetoget er stoppet eller hopper af sporet men snarer fordi det suser afsted for fuld kraft.

Denne gang er det muffins igen samt en enkelt lille sydstatskage. En tidligere klassekammerart fra SSA uddanelsen skulle holde fødselsdag og spurgte om jeg ville give en kage-hånd og selvfølgelig ville jeg det. Det er blevet til 3 forskellige slags muffins og før omtalte sydsats kage. Billeder er lagt ind under " Cup cakes - cupcakes" og "Dekorerede kager - uden overtræk"

Den kommende uge skal der igen tænkes kreativt. Yngste barne skal holde børnefødselsdag (vel egentlig også på tide når man tænker på at hun rent faktisk havde fødselsdag i december) og hun har tilsynesladen meget stor tiltro til sin mors evner ud i kage kunsten for hun kom og bad om en kage lavet som en skolegård ChokeretBlinker som om det ikke varn nok ville hun meget gerne have at kagen var flerfarvet, altså en regnbue kage, så bundene skal være hhv rød, grøn og blå BlinkerBlinker Nå men nu er jeg jo ikke den der vender ryggen til en udfordring...så den kommende uge bliver spændende må man sige.

| Svar

Nyeste kommentarer

25.12 | 17:46

Hej Bente
Der er et link til opskriften længere nede i kommentarerne 😊

25.12 | 16:04

Hej
De ser lækre ud. Kan jeg få opskriften.

Kærlig hilsen
Bente

07.06 | 10:09

Jeps, jeg sender den til din mail, du skal bare være obs på at jeg bruger italiensk smørcreme til sat smeltet chokolade i stedet for almindelig choko smørcreme

07.06 | 08:17

Hej. Kunne jeg få dig til at sende mig opskriften på de lækre komtesse vafler?
Mvh Marianne