Blog

Der står en bryllupskage for døren så prøve smagningskagen blev afleveret i går til godkendelse og senere på dagen blev den meldt godkendt...dejligt. 
 
I går var det min søde svigermors fødselsdag så turen gik til det fynske. Selvfølgelig skulle der medbringes en kage...jeg benytter jo hver en lejlighed til at få lov til at lave lidt ;-) Valget faldt på Sydstatskagen...den tager kegler hver gang. Jeg var lidt bekymret for hvordan den klarerde transporten men det var ikke noget som en flamingokasse, fryseelementer, viskestykker og lidt pap ikke kunne klare og Sydstatskagen kom helskindet til Fyns land, dejligt.
 
Forude venter 14 dage i et særdeles højt tempo, sådet bliver minimalt hvad der bliver skrevet til på siden. Har nogle pænt store projekter der venter lige rundt om hjørnet, når jeg er kommet helskindet igennem dem kommer der selvfølgelig billeder af resultaterne.

| Svar

Nyeste kommentarer

25.12 | 17:46

Hej Bente
Der er et link til opskriften længere nede i kommentarerne 😊

25.12 | 16:04

Hej
De ser lækre ud. Kan jeg få opskriften.

Kærlig hilsen
Bente

07.06 | 10:09

Jeps, jeg sender den til din mail, du skal bare være obs på at jeg bruger italiensk smørcreme til sat smeltet chokolade i stedet for almindelig choko smørcreme

07.06 | 08:17

Hej. Kunne jeg få dig til at sende mig opskriften på de lækre komtesse vafler?
Mvh Marianne