Blog

Tja så blev det alligevel til lidt for-sjov-bagning ;-) Mørk chokoladekage med Swiss marengs blåbær smørcreme samt chokolade ganache på toppen. En opskrift jeg faldt over på nettet og bare måtte prøve. Oprindeligt var den med hindbær i stedet for blåbær, men nu var det blåbær der var tilgængeligt her på Grundlovsdagen ;-) Billeder ligger under "Dekorerede kager - uden overtræk"

Jeg har nu afprøvet flere chokolade kage varianter men vender tilbage til den samme hver gang, nu vil jeg helt klart tage dagens chokoladekage opskrift til mig, da den også er rigtig god. Den er lidt mere "fast" i det og jeg tænker den vil egne sig godt til lidt større projekter.

Under samme opskrift fandt jeg en opskrift på chokolade muffins. Jeg har ligeledes 2 opskrifter jeg gerne bruger, nu har jeg så 3 for disse muffins blev også super gode. Jeg har ikke fået taget billeder af dem, det må komme en gang ved lejlighed.

For et stykke tid siden prøvede jeg en opskrift på skumfidus muffins, det lød super lækkert og resultatet blev da også ok. Smagen var god men jeg var ikke helt tilfreds med konsistensen af det færdige resultat. Selv om den var svampet og lækker var en meget let og smulrede en del. Tror jeg vil prøve at tilsætte fyldet i en almindelig chokolade muffins. Billeder ligger under "Cupcakes - Cupcakes"

Forude venter en "bryst" kage, den kommer der billeder af sidst på ugen.

Det var lidt nyt fra mig ;-)

| Svar

Nyeste kommentarer

25.12 | 17:46

Hej Bente
Der er et link til opskriften længere nede i kommentarerne 😊

25.12 | 16:04

Hej
De ser lækre ud. Kan jeg få opskriften.

Kærlig hilsen
Bente

07.06 | 10:09

Jeps, jeg sender den til din mail, du skal bare være obs på at jeg bruger italiensk smørcreme til sat smeltet chokolade i stedet for almindelig choko smørcreme

07.06 | 08:17

Hej. Kunne jeg få dig til at sende mig opskriften på de lækre komtesse vafler?
Mvh Marianne