Blog

Jeg har pænt meget marcipan tilbage fra før-juleindkøb i tyskland så jeg tænkte at jeg måtte bruge det til et eller andet, så lørdag aften blev det til kokos toppe ala Mette Blomsterberg. For sjovs skyld kom jeg lidt blå pasta farve i, bare for at give lidt spræl til det.

Billederne er lagt ind under "Forskelligt" og så Kokos toppe

Næste projekt med kokostoppe bliver at lave regnbue kokostoppe, en ide yngste barnet smed på bordet i går aftes under aftensmaden....vi greb den sammen og byggede lidt videre på "hvordan og hvorledes"...så nu må vi se hvordan det kommer til at spænde af.

Inden for den nærmeste fremtid venter der yderligere et projekt med flødeboller, forskellig bunde, fyld og chokolade....det glæder jeg mig til at kaste mig over. På kage siden er der også et par kager i opmarch.....mere om det senere.

Har i dage været ude og Kage-Shoppe....ihh hvor kunne jeg godt ha brugt MMMMAAAANNNGGGE flere penge end jeg endte med, der er så sindsyg mange spændende ting der kommmer frem nu. Jeg købete en patchwork cutter samt en Fondant and Gum paste mould...billeder ligger under Nyanskaffelser

| Svar

Nyeste kommentarer

25.12 | 17:46

Hej Bente
Der er et link til opskriften længere nede i kommentarerne 😊

25.12 | 16:04

Hej
De ser lækre ud. Kan jeg få opskriften.

Kærlig hilsen
Bente

07.06 | 10:09

Jeps, jeg sender den til din mail, du skal bare være obs på at jeg bruger italiensk smørcreme til sat smeltet chokolade i stedet for almindelig choko smørcreme

07.06 | 08:17

Hej. Kunne jeg få dig til at sende mig opskriften på de lækre komtesse vafler?
Mvh Marianne