April 2013.
80 flødboller. Alle med almindligt skum men overtrukket med hhv mørk, lys og hvid chokolade. Pyntet med diverse
12.3.12 Lidt flødeboller til en af faderens sejl -kumpaner
Februar 2012. Flødebolle med nougat overtræk.....der arbejds videre på en mindre klistret udgave.
Opdatering. Efter et døgn i køleskabet er nougaten stivnet så meget at den er håndterbar, man skal dog ikke sidde med den forlænge i hånden, så smelter nougaten...men den er absolut bedre
Flødebolle med nougat overtræk. Jeg er efterfølgende blevet gjort opmærksom på at form og farve godt kunne henlede tankerne på noget mindre appetitlig....jeg havde faktisk ikke selv spottet det men kan godt se det nu...så næste gang bruger jeg nok en anden tylle ;-)
Februar 2012. Marcipanbund dyppet i mørk chokolade. På dem yderst til venstre er der er lagt pistaciemasse på midten af bunden inden skummet fyldes på- På dem til højre er der bare almindelig skum uden noget tilsat. Disse overtrækkes med mørk (70%) chokolade
Marcipanbund dyppet i lys chokolade- På de bagerste er der tilsat nøddekrokant, på de forreste er der almindelig skum. Disse overtrækkes med lys chokolade
Et kig ind i den med pistaciemassen. Flødebollen er yderligere pyntet med hakket usaltede pistaciekerner
Mørk chokolade flødboller på marcipan bund. Dem med pistaciemassen er som nævnt på tidligere billede pyntet med hakkede usaltede pistacie kerner. Dem med almindelig skum er ikke pyntet med noget.
Lyschokolade flødeboller på marcipan bund. Dem med hasselnøddekrokant er også pyntet med samme hasselnødde krokant, demn med almindelig skum er ikke pyntet med noget
Flødeboller på karamel bund. Yderst er det skum tilsat frysetørret hindbær, overtrukket med mørk chokolde og pyntet med frysetørret hindbær. Dernæst er det skum tilsat espressopulver, overtrukket med mørk chokolade og pyntet med hakkede choko/mokka bønner.
Flødeboller på karamelbund. Yderst er det skum tilsat lakridspulver, overtrukket med hvid chokolade og pyntet med lakridspulver. Dernæst er det skum tilsat frysetørret jordbær, overtrukket med hvid chokolade og pyntet med frysetørret jordbær.
Hele herligheden
Januar 2012. Isabellas fødselsdags ønske, flødeboller overtrukket med hvid og mælke chokolade.
Flødeboller overtrukket med hvid mælkechokolade. Halvdelen er pyntet med forseklligt farvet kokos. Jeg fandt ud af at når man overtrækker med mælkechokolade er det nødvendigt at overtrække flødebollerne 2 gange, gøres det kun 1 gang bliver chokoladen simpelthen for tynd og skummet kan ses igennem chokoladen
Flødeboller overtrukket med hvid chokolade. Halvdelen er pyntet med forskelligt farvet kokos
Flødeboller som tilbehør til desserten til nytårs aften
Flødeboller med forskelligt farvet kokos
Flødeboller med lakridsskum. Jeg har drysset lidt lakridspulver på toppen
Hele herligheden
Et fadfuld af flødeboller der er overtrukket efter jeg har lært at temperere chokoladen rigtigt...hold nu op der er "knæk" i dem....mums
Har denne gang brugt en tylle med rundt hul (808) til at sprøjte flødebolle skummet ud med, dette synes jeg giver en flottere flødebolle end når jeg bruger stjernetylle
Jeg bruger Caramel Bites fra Cafeo til bunden på mine flødeboller. Det er et langt bedre alternativ til de almindelig flødebolle bunde man kan købe rundt omkring som - efter min mening - ikke er specielt spændende.
Marcipan som bund er i min verden ikke en mulighed da jeg ikke er specielt glad for marcipan på denne måde.....men det kan selvfølgelig godt laves på marcipan bund hvis dette skulle ønskes
Flødebolle med jordbærskum. Nærmere forklaring ligger under Flødeboller - nytænkning
Flødeboller med lakridsskum. Nærmere forklaring ligger under Flødeboller - nytænkning
Mokka boller. Samme fremgangs måde som almindelig flødeboller, der tilsættes blot lidt instant kaffe til skummet inden det sprøjtes på bunden
Lidt forskellige muligheder
Prikken over i´et
De allerførste flødeboller jeg lavede
Så blev jeg lidt mere modig og begyndte at overtrække med hvid Chokolade også
Og sprang også ud i den farverige krymmel