|
|
|
|
|
Julen 2011 Julekonfekt/småkager lavet udelukkende efter DDV opskrifter. Vanilie kranse og jødekager. Havergrynskugler (hvor en stor del består af meget fintrevet gulerod og nej det kan man ikke smage) rullet i hhv kokos og usødet cacao. De orange kugler er abrikos og paranødder der har været en tur i foodprocessoren hvorefter det samles og rulles til kugler
Julen 2011. Fadet der kom på bordet jule aften. Her er yderligere pebernødder på, som ligger foran vaniliekransene
Dette er en gulerodskage med "smør creme" og kakao glasur, helt igennem DDV på nær pynten. Jeg vil skynde mig at sige at det er lavet i fondant og derfor bestemt ikke noget DDV anbefaler, jeg synes bare at kagen var så bar. Glasuren er lavet af kakao pulver, skummetmælkspulver og lidt vand, derfor sprækker den desværre når den tørre op, men smagen er nu fin nok...og det giver egentlig kage et rustikt look Hovedbestandt delen i kagen er fint revet gulerod og skummetmælkspulver.
I august 2010 blev jeg 40 år. Jeg havde besluttet at lave kun DDV kager til kaffen, så her er et DDV kagebord til 40 mennesker.
Foran vandflaskerne er det marengsroulade med vanilie creme og frugt. Bagved glaskanderne er et jordbærtærter. Skråt bagved jordbærtærterne en hindbær/brombær lagkage med kakaocreme. Til højre for jordbærtærten er det mere marengsroulade med vaniliecreme og bær
Mere marengsroulade, jordbærtærter samt gammeldags æblekage. I stedet for flødskum bruges der ddv youghurt tilsat diverse aromaer. I fx æblekagen er det tørristet raps tilsat lidt flydende sød. Ud over det nævnte på dette og det forgående billede, ses også på det første billede chokolade/banan muffins
Jeg har via De danske vægtkonsulenter (DDV) tabt mig 48 kg fra august 2009 til maj 2010. Jeg har i den forbindelse stiftet bekendtskab med en masse gode og sunde kage opskrifter. Der er selvfølgeligt intet der er sundt i store mængder, men når man følger DDV´ kostprogram er der rig mulighed for at kunne lave kager.
Jeg var valgt at lave en pind her på siden der hedder sunde kager, dvs lovlige kager man kan spise når man følger DDV´kost program.
Julen 2011 Julekonfekt/småkager lavet udelukkende efter DDV opskrifter. Vanilie kranse og jødekager. Havergrynskugler (hvor en stor del består af meget fintrevet gulerod og nej det kan man ikke smage) rullet i hhv kokos og usødet cacao. De orange kugler er abrikos og paranødder der har været en tur i foodprocessoren hvorefter det samles og rulles til kugler
1
Julen 2011. Fadet der kom på bordet jule aften. Her er yderligere pebernødder på, som ligger foran vaniliekransene
Dette er en gulerodskage med "smør creme" og kakao glasur, helt igennem DDV på nær pynten. Jeg vil skynde mig at sige at det er lavet i fondant og derfor bestemt ikke noget DDV anbefaler, jeg synes bare at kagen var så bar. Glasuren er lavet af kakao pulver, skummetmælkspulver og lidt vand, derfor sprækker den desværre når den tørre op, men smagen er nu fin nok...og det giver egentlig kage et rustikt look Hovedbestandt delen i kagen er fint revet gulerod og skummetmælkspulver.
I august 2010 blev jeg 40 år. Jeg havde besluttet at lave kun DDV kager til kaffen, så her er et DDV kagebord til 40 mennesker.
1
Foran vandflaskerne er det marengsroulade med vanilie creme og frugt. Bagved glaskanderne er et jordbærtærter. Skråt bagved jordbærtærterne en hindbær/brombær lagkage med kakaocreme. Til højre for jordbærtærten er det mere marengsroulade med vaniliecreme og bær
Mere marengsroulade, jordbærtærter samt gammeldags æblekage. I stedet for flødskum bruges der ddv youghurt tilsat diverse aromaer. I fx æblekagen er det tørristet raps tilsat lidt flydende sød. Ud over det nævnte på dette og det forgående billede, ses også på det første billede chokolade/banan muffins
Mere infoKan li'
| |
|