Blog

Ja så kom der endnu en kage til verden. Den ligger under "Dekorerede kager - indfarvet overtræk"

Derudover arbejder jeg på et par forskellige projekter her hen over de næste par uger, der kommer selvfølgelig billeder løbende.

Ja så er der sket lidt igen. Den 1.9 havde jeg lavet en bryllupskage til to Veteran togs entusiaster....jeg har dog først lige nu fået lagt billeder ind da jeg samme dag (1.9.) tog på en uges ferie og da det er i mod mine principper at ligge billeder ind før kagen er blevet "brugt" ja så blev det først nu hvor jeg er kommet hjem fra ferie igen.

Kagen ligger under "Dekorerede kager - Bryllupskager" og billeder af det modelleret veteran tog ligger under "Dekorerede kager - Kagepynt"

Det var en spøjs udfordring af mange årsager. Har aldrig prøvet at lave et tog før, ej heller overtrække en 4 etagers bryllupskage med hvid chokolade....men det var lærerigt og meget insteressant :-)

Der er et par forskellige projekter der røre på sig ude i horisonten men det kommer der nærmere om når tiden kommer.

Så blev det til endnu en kage, en tema kage denne gang. Da den både består af indfarvet fondant og almindelig hvid fondant har jeg valgt at ligge billederne ind under "Dekorerede kager - indfarvet overtræk"

Næste projekt banker allerede på døren, en bryllupskage til bekendte....denne gang er der indtil flere udfordringer som jeg ikke har stået over for før...men det gør jo bare det hele endnu mere spændende....billeder følger......men der kan godt gå lidt tid

Ja så er der blevet lavet endnu to kager....en spændende men sjov udfordring.

En Angry Birds kage og en Skylanders kage......så der har været gang i den helt store modellering.  Billeder ligger under "Dekorerede kager - indfarvet overtræk" Der er yderligere lagt lidt billeder ind af figurene under "Dekorerede kager - kagepynt".

Nå, tid til lidt nyt...har absolut ikke være i nærheden af noget som helst bagerelateret her det sidste stykke tid, har holdt ferie og slappet helt af.

Nu er jeg så småt ved at finde på nye projekter jeg kan kaste mig over. I går blev der blevet lavet Musli, brownie (med bla 3 forskellige slags toblerone chokolade) og knækbrød.

I dag overvejer jeg kraftigt at lave lidt træstammer...har lidt overtræks marcipan til overes fra den Othello lagkage jeg lavede forgårs ;-) - billeder er lagt ind under "Dekorerede kager - uden overtræk" Jeg har ydeligere allerede et par nyt projekter på banene, dettte kommer der mere om senere

Nyeste kommentarer

25.12 | 17:46

Hej Bente
Der er et link til opskriften længere nede i kommentarerne 😊

25.12 | 16:04

Hej
De ser lækre ud. Kan jeg få opskriften.

Kærlig hilsen
Bente

07.06 | 10:09

Jeps, jeg sender den til din mail, du skal bare være obs på at jeg bruger italiensk smørcreme til sat smeltet chokolade i stedet for almindelig choko smørcreme

07.06 | 08:17

Hej. Kunne jeg få dig til at sende mig opskriften på de lækre komtesse vafler?
Mvh Marianne