Kager overtrukket med hvid fondant

Juni 2012. Kage til mindstebarnets veninde

Chokoladekage lagt sammen med 3 lag hindbær mousse. Smurt op med smørcreme og overtrukket med fondant. Har afprøvet en ny smørcreme, der består af smeltet smør, flormelis samt hvid chokolade. Den er en drøm at arbejde med, stivner flot og der kan laves knivskarpe kanter, den er bare MEGET sød.

Lidt fra siden. Diamond cutter mønster med lyserøde perler i x´ene.

Var lidt usikker på den sorte sommerfulg, men det passer nu godt til farvetemaet, og det hjalp lidt da der kom den smule lyserøde farve på vingerne.

Marts 2012. Red ( i dette tilfæde dog Blue) Velvet kage lagt sammen ed 2 lag hindbær fromage og 1 lag chokolade fromage. Oven på laget af chokolade fromage er det høvlet chokolade spåner...bare for at give lidt "crunch".

Oven på laget af chokolade fromage er det høvlet chokolade spåner...bare for at give lidt "crunch". Kagen er smurt op med Italigensk marengs smørcreme og overtrukket med fondant

Hører tlf og Campingvogn er lavet af Rice krispietreats. Figurene er modeleret i RKT og herefter er fondanten lagt på.

Set lidt fra siden

Og hele kagen igen igen ;-)

Opgaven lød på: En kage med lagkagebunde, jorbær fromage og som pynt en John Deere traktor og et par køer. En lidt udfordrende opgave da jeg hverken havde lavet traktor eller køer før....men synes nu resultatet er blevet godt ;-)

En grøn John Deere traktor. Den står på "grus" Det er ganske almindeligt sukker der er farvet med lidt lysebrun pasta farve

Selve kagen er lavet af 4 lagkagebunde lagt sammen med 2 lag hjemmelavet jordbær mousse samt 1 lag mørk chokolade ganache. Kagen er herefter smurt op med italiensk marengs smørcreme og overtrukket med hvid fondant

Græsset er lavet af fondant trykket ud gennem en (til lejligheden nyindkøbt hvidløgspresse) Blomster og sommerfugle er ligeledes lavet i fondant. Alt på kagen er spiseligt.

To små køer ;-)

Det endelige resultat set sådan lidt fra oven

En fødselsdags kage til en 75 års fødselsdag. Desværre er det kun på det her billede man rigtig kan se den røde farve på roserne, resten af billederne yder ikke farven på roserne retfærdighed....prøvede af flere omgange at tage billeder men dog med samme mørke resultat hver gang

Kagen er en chokolade kage lagt sammen med 2 lag jordbær fromage og 1 lag chokoladefromage tilsat chokoladespåner. Kagen er smurt op med Italiensk marengs smørcreme og overtrukket med fondant med vanillie smag. Da det er en fest kage har jeg sprayet den med spiseligt perlemors spray, det bare ikke så tydeligt på billede

Set oppe fra

Skriften på kagen

Alt pynt er spiseligt og håndlavet. Tidligere har jeg et par gange købt færdiglavet pynt, nu vil jeg hellere lave det selv.

Dagens kage, til en kollega. En chokoladekage lagt sammen med 2 lage jordbær fromgae samt 1 lag hvid neutral fromage tilsat chokolade spåner

Den er lidt skæv hist og pist....men øvelse gør mester. Ser man bort fra den aller første - pænt uheldige kage - så er det kun den 4 dekoreret kage jeg laver

Forårs tema i håb om foråret rent faktisk dukker op

Lidt fra en anden vinkel

Kage lavet på Kagekursus hos Susie Funder. Choko-mandel kage. Er lagt sammen i 3 lag. Nederst fersken/passions fromage, i midten hvid chokolade fromage tilsat chokolade stykker, og sidste lag igen fersken/passions fromage. Overtrukket med fondant. Pynten og borderne er lavet i indfarvet fondant.

Blomster, sommerfugl og blade er lige ledes udstukket i indfarvet fondant

Til min super søde veninde på hendes fødselsdag, lavet nøjagtig en månede efter mit første mislykkedes forsøg ud i kage kunsten.

Den lillae kant har jeg lavet af fondant jeg selv har indfarvet. Blomsterne og bladene har jeg købt mig til, men hjertet og bogstaverne har jeg selv lavet

Det er en chokolade kage med 1 lag fyld af jordbær fromage

Så fik jeg modet igen og kastede mig ud i det. Sløjfen til venstre og blomsten i midten var noget jeg prøvede at lave sådan bare for sjov og sløjfen til højre er vores 11 årige datters fødselsdagshilsen til farmand....det ene tog det andet og så var modet til at prøve kræfter med fondant der igen.

Farmand blev meget glad for kagen. Det er chokolade kage lagt sammen med lækker frisk jorbær fromage

Min aller aller første kage, lavet den 5.2.11. Den kom godt nok til at se sjov ud, arbejdet med fondant drillede helt enormt og det tog pippet lidt fra mig. Selv om kagen så højest besynderlig ud blev den alligevel spist med stor nydelse

Her vil der være billeder af runde kager ovetrukket med hvid fondant men med diverse farver på pynten

| Svar

Nyeste kommentarer

25.12 | 17:46

Hej Bente
Der er et link til opskriften længere nede i kommentarerne 😊

25.12 | 16:04

Hej
De ser lækre ud. Kan jeg få opskriften.

Kærlig hilsen
Bente

07.06 | 10:09

Jeps, jeg sender den til din mail, du skal bare være obs på at jeg bruger italiensk smørcreme til sat smeltet chokolade i stedet for almindelig choko smørcreme

07.06 | 08:17

Hej. Kunne jeg få dig til at sende mig opskriften på de lækre komtesse vafler?
Mvh Marianne