Blog

Tja, jeg skulle jo nødig gå hen og kede mig, så i dag har jeg afprøvet opskrift på lagkagebunde. Har et lille projekt her i den nærmest fremtid som involverer lagkagebunde, og så skulle jeg jo helst finde frem til den bedste opskrift på dem.

Det lader til at jeg har været super heldig med mit valg af første afprøvings opskrift, resultatet er bare SUPER FANTASTISK. En rigtig lækker, let og luftig lagkagebund...så jeg tror sådan set bare jeg holder ved den.

Opskriften har jeg fundet hos Kagekonen http://www.kagekonen.com/2007/06/fdselsdagskage.html  som jeg takker alt hvad jeg overhovedet kan for at hun deler sine opskrifter med os andre ;-)

I dag har mindste barnet Ammalie og jeg været på Mor og barn kage kursus hos Kræmmerhus i Slagelse. Det blev fremstillet en usansynlig sej dødninge hovede kage som skal bruges til farmands fødselsdag senere på ugen. Den kan ses under "Dekorerede kager - indfarvet overtræk" Jeg har yderligere skrevet kurset ind under pinden " Kurser"

Dernæst var det dagen hvor jeg skulle afleverer en kage til en kollega der havde fødselsdag. Ønsket var blå fondant og det sammen som den kage jeg lavede til nytår. Billeder ligger ligeledes under " Dekorerede kager - indfarvet overtræk"

Ja som overskriftne siger - en ny kage har set dagens lys, den skal først afleveres og bruges i morgen aftens så billederne kommer senere.

Dagen i dag har budt på en tur til Malmø for at sammenligner priser på fx chokolade. Det viser sig at Odense Marcipan også levere chokolade til vores naboland, samme slags bare ca 12 kr billigere..så det er da ikke umligt vi ligger vejen forbi Malmø igen en anden gang ;-)

Tja, var jo nød til at finde på et eller andet at putte den der "forsøgs hvid chokolade fromage" i og så fandt jeg et link til en opskrift på lækre fastelavns boller og så var det jo bare om at gå i krig ;-) Skal hilse og sige at resultatet blever SUPER lækkert ;-)

Se her for opskrift på fastelavnsboller:

http://www.ama-tips.dk/index.php?option=com_recipes&controller=recipe&view=recipe&id=93&itemID=2

Billeder ligger under "Forskelligt"

Er lige nu igang med at afprøve en hvid chokolade mousse som ikke kun lykkes hver 2. gang og indtil videre ser det meget lovende ud...vil gerne lave så meget som muligt fra bunden selv.

Kommende projekter...foreløbig to fondant kager i nær fremtid...og så rumler der et lille projekt rundt i mit hovede......noget der involvere flødeboller og nougat......mere herom når jeg er blevet lidt klogere....

Nyeste kommentarer

25.12 | 17:46

Hej Bente
Der er et link til opskriften længere nede i kommentarerne 😊

25.12 | 16:04

Hej
De ser lækre ud. Kan jeg få opskriften.

Kærlig hilsen
Bente

07.06 | 10:09

Jeps, jeg sender den til din mail, du skal bare være obs på at jeg bruger italiensk smørcreme til sat smeltet chokolade i stedet for almindelig choko smørcreme

07.06 | 08:17

Hej. Kunne jeg få dig til at sende mig opskriften på de lækre komtesse vafler?
Mvh Marianne