Forskellige smagsvarianter

Sarah Bernhard kager....den ene med et lille twist ;-)

Med hvid toblerone creme tilsat Chili og overtrukket med mørk chokolade......en super god combo

Med hvid toblerone creme...og overtrukket med mørk chokolade

31.3.12 Sarah Bernhard kager med min nye opskrift på hvidchokolade mouss. Nogle er overtrukket med lys chokolade mens andre er overtrukket med mørk chokolade og efterfølgende dyppet i lys chokolade...dermed bliver de jo til Trippe Chokolade Sarah Bernhard ;-)

Et kig ind i. Når der bruges hvid chokolade har cremen en tendens til at blive gulig....men det betyder INTET for smagen skule jeg hilse og sige ;-)

Marts 2012. 2 nye smagsvarianter. Den to farvede er hvidchokolade creme tilsat knus chili. Jeg har været lidt forsigt med mængderne af chili, men jeg tror hvis jeg laver dem igen at jeg så kommer en lille smule mere i. Den ens farvede er chokolade creme med lakrids stykker (Tusind tak til folkene bag Toms Chokolade for ´denne lækre variant af chokolade)

Et fad fuld af fristelser ;-)

Endnu et forsøg...her er cremen lavet og er klar til at komme i køleskabet.

Det færdige resultat...4 nye slags crme har set dagens lys. Alle 4 slags er overtrukket med Odense overtræks knapper...fantastisk som det bliver hængende på hvilken som helst creme. Måtte lige prøve med "rigtig" chokolade igen i dag da jeg var igang alligevel...men nej, det gik stadig ikke

Blåbær og mandler. Har drysset dem med knust kandiseret violer. Tror jeg vil prøvet at undersøge om det er muligt at få frysetørret blåbær, da jeg tænker det vil gøre sig bedre end kandiseret violer

Karmel med guldglimmer på toppen. En meget sød udgave, karamel smagen er meget kraftig og meget sød

En fantastisk creme både sød og syrlig på sammen tid. Hindbær creme som har fået drysset frysetørret hindbær på toppen

Også en utrolig lækker creme. Havsalt og pecan nød...uha det lyder som en lidt skummel kombination men det er det bestemt ikke. Her har jeg drysset med hasselnød krokant fordi det var hvad jeg havde, men vil hvis jeg laver dem igen prøve med lidt hakket pecan nød i stedet

Inden kagerne overtrækks. Her er det creme lavet af fløde samt mørk chokolade med 70% kakaoindhold. Det er lidt ala Luxus udgaven, her overtrækkes der bare med chokolade knapper fra Odense chokolade i stedet for

Creme lavet af hvid chokolade med crunch og nødder

Endelige samlet resultat.

Creme af mørk chokolade med 70% cacaoindhold fra Odense chokolade. Overtukket med mørke chokolade knapper og drysset med guldglimmer

Creme lavet af mørk chokolade med 70% cacaoindhold fra Odense chokolade overtrukket med lys overtræksknapper og drysset med guld glimmer

Creme lavet af hvid chokolade med crunsh og nødder overtrukket med lys overtræksknapper og dyppet i hasselnødde krokant

Creme lavet af hvid chokolade med crunsh og nødder overtrukket med mørk chokolade knapper og drysset med sølv glimmer

Sarah Bernhard kage med Skildpadde creme. Skildpadde cremen består af 6 store Toms skildpadder, 50 gr mørk chokolade samt ½ L piskefløde...mums

Med skildpadde creme

Sarah Bernhar kage med creme af hvid chokolade med jordbærstykker. Den hvide chokolade med jordbær stykker har jeg faktisk købt i Lidl og den gør sig bare helt fantastisk i denne creme

Stadig hvidchokolade creme. Den hvide top har jeg tilføjet for at kunne kende forskel på skildpadderne og den hvide.....så egentlig er det af praktisk årsager mere end dekorative ;-)

Et lille kig ind i den med hvid chokolade creme. Jeg har desværre ikke nået at tage billede af skildpadderne, så må jeg på den igen så jeg kan få taget nogle billeder ;-)

Den gode kraftige chokolade oplevelse fåes med disse her. Mørk 70% chokolade creme overtrukket med samme. En uovertruffen smags oplevelse. Disse her har jeg lavet da vores søn skulle konfirmeres. Jeg vil stadig holde på at denne crem og overtræk er absolut luxus udgaven da smagsoplevelsen er så overvældende kraftig

Nogen af de først Sarah Bernhard kager jeg lavede, igen med den gode kraftige chokolade både til creme og overtræk

Jeg har i lang tid lavet Sarah Bernhard kager af mørk 70% odense chokolade og ligeledes overtrukket med samme. En fatastisk kraftig smags oplevelse i forhold til chokoladen, men i min verden er det den mest optimal smagsoplevelse....som en lille bid af himlen.

Jeg har så et par gange set en tidligere kollega lave disse dejlige kager med forskellige slags creme. Jeg har et par gange forsøgt at gå hende  i bedene med de forskellige smagsvarianter af cremen men har ikke rigtig kunne få chokoladen til at blive hængene når de skulle overtrækkes. Nu har jeg fået et par fif af samme kollega og så måtte det prøves.

Disse Sarah Bernhard Kager bliver overtrukket med mørk overtrækschokolade (bedre kendt som chokolade knapper)
Cremen kan laves af forskellige slags chokolader, fx Toms Skildpadder, hvid chokolade med knas,nødder jordbær, mælkechokolade...tja det er bare at afprøve hvad der virker eller ikke virker....det åbner pludselig for en verden af helt nye muligheder og det passer min nysgerrighed rigtig godt 😀

Smagsoplevelsen ved disse kager er mere over i det sødlige når der ikke bruges den mørke kraftige chokolade men de smager bestemt godt alligevel ;-)

| Svar

Nyeste kommentarer

25.12 | 17:46

Hej Bente
Der er et link til opskriften længere nede i kommentarerne 😊

25.12 | 16:04

Hej
De ser lækre ud. Kan jeg få opskriften.

Kærlig hilsen
Bente

07.06 | 10:09

Jeps, jeg sender den til din mail, du skal bare være obs på at jeg bruger italiensk smørcreme til sat smeltet chokolade i stedet for almindelig choko smørcreme

07.06 | 08:17

Hej. Kunne jeg få dig til at sende mig opskriften på de lækre komtesse vafler?
Mvh Marianne