Sarah Bernhard kager....den ene med et lille twist ;-)
Med hvid toblerone creme tilsat Chili og overtrukket med mørk chokolade......en super god combo
Med hvid toblerone creme...og overtrukket med mørk chokolade
31.3.12 Sarah Bernhard kager med min nye opskrift på hvidchokolade mouss. Nogle er overtrukket med lys chokolade mens andre er overtrukket med mørk chokolade og efterfølgende dyppet i lys chokolade...dermed bliver de jo til Trippe Chokolade Sarah Bernhard ;-)
Et kig ind i. Når der bruges hvid chokolade har cremen en tendens til at blive gulig....men det betyder INTET for smagen skule jeg hilse og sige ;-)
Marts 2012. 2 nye smagsvarianter. Den to farvede er hvidchokolade creme tilsat knus chili. Jeg har været lidt forsigt med mængderne af chili, men jeg tror hvis jeg laver dem igen at jeg så kommer en lille smule mere i. Den ens farvede er chokolade creme med lakrids stykker (Tusind tak til folkene bag Toms Chokolade for ´denne lækre variant af chokolade)
Et fad fuld af fristelser ;-)
Endnu et forsøg...her er cremen lavet og er klar til at komme i køleskabet.
Det færdige resultat...4 nye slags crme har set dagens lys. Alle 4 slags er overtrukket med Odense overtræks knapper...fantastisk som det bliver hængende på hvilken som helst creme. Måtte lige prøve med "rigtig" chokolade igen i dag da jeg var igang alligevel...men nej, det gik stadig ikke
Blåbær og mandler. Har drysset dem med knust kandiseret violer. Tror jeg vil prøvet at undersøge om det er muligt at få frysetørret blåbær, da jeg tænker det vil gøre sig bedre end kandiseret violer
Karmel med guldglimmer på toppen. En meget sød udgave, karamel smagen er meget kraftig og meget sød
En fantastisk creme både sød og syrlig på sammen tid. Hindbær creme som har fået drysset frysetørret hindbær på toppen
Også en utrolig lækker creme. Havsalt og pecan nød...uha det lyder som en lidt skummel kombination men det er det bestemt ikke. Her har jeg drysset med hasselnød krokant fordi det var hvad jeg havde, men vil hvis jeg laver dem igen prøve med lidt hakket pecan nød i stedet
Inden kagerne overtrækks. Her er det creme lavet af fløde samt mørk chokolade med 70% kakaoindhold. Det er lidt ala Luxus udgaven, her overtrækkes der bare med chokolade knapper fra Odense chokolade i stedet for
Creme lavet af hvid chokolade med crunch og nødder
Endelige samlet resultat.
Creme af mørk chokolade med 70% cacaoindhold fra Odense chokolade. Overtukket med mørke chokolade knapper og drysset med guldglimmer
Creme lavet af mørk chokolade med 70% cacaoindhold fra Odense chokolade overtrukket med lys overtræksknapper og drysset med guld glimmer
Creme lavet af hvid chokolade med crunsh og nødder overtrukket med lys overtræksknapper og dyppet i hasselnødde krokant
Creme lavet af hvid chokolade med crunsh og nødder overtrukket med mørk chokolade knapper og drysset med sølv glimmer
Sarah Bernhard kage med Skildpadde creme. Skildpadde cremen består af 6 store Toms skildpadder, 50 gr mørk chokolade samt ½ L piskefløde...mums
Med skildpadde creme
Sarah Bernhar kage med creme af hvid chokolade med jordbærstykker. Den hvide chokolade med jordbær stykker har jeg faktisk købt i Lidl og den gør sig bare helt fantastisk i denne creme
Stadig hvidchokolade creme. Den hvide top har jeg tilføjet for at kunne kende forskel på skildpadderne og den hvide.....så egentlig er det af praktisk årsager mere end dekorative ;-)
Et lille kig ind i den med hvid chokolade creme. Jeg har desværre ikke nået at tage billede af skildpadderne, så må jeg på den igen så jeg kan få taget nogle billeder ;-)
Den gode kraftige chokolade oplevelse fåes med disse her. Mørk 70% chokolade creme overtrukket med samme. En uovertruffen smags oplevelse. Disse her har jeg lavet da vores søn skulle konfirmeres. Jeg vil stadig holde på at denne crem og overtræk er absolut luxus udgaven da smagsoplevelsen er så overvældende kraftig
Nogen af de først Sarah Bernhard kager jeg lavede, igen med den gode kraftige chokolade både til creme og overtræk