For sjov kagen. Mandens kollegaer mente det var for længe siden de havde fået kage, og da vi så fik ny bil, ja så mente de HELT bestemt at NU måtte det altså være tid til en "jeg-har-fået-ny-Hyudai-kage" Optimalt set skulle kagen jo være lavet som bilen, men det var tiden ikke rigtig til, så fondanten er indfarvet i den farve (eller ihvertfald så tæt på som muligt) bilen er, logoet er håndskåret og hjulene er lavet i en silikone mould.
Kagen er chokolade med chokolade på :-) Bundene er chokoladekage med hakkede valnødder, så er der et lag hvid toblerone creme og et lag lys toblerone creme. Kage en smurt op med italiensk marengssmørcreme. Det var med fuldt overlæg at der ikke kom bærmousse i, for det skulle være en chokolade kage med vrinsk i :-)
August 2012. Temakage...Fra BMS til MTHøjgaard
Set lidt ovenfra
Kagen er chokoladekage
Lagt sammen med 1 lag mørk tobleronecreme tilsat grofthakkede mørk toblerone
Derudover er der et lag hindbær mousse.
Kagen er pyntet med fondant og kanterne har jeg lavet ved at blande de to farver og så lave borden i en silikone form
Har desværre ikke en fødevareprinter, så logoet og bogstaverne på toppen er håndskåret.
Det gik ok med den øverste, men den nederste drillede en smule....så jeg tror jeg vil ønske mig en fødevareprinter ;-)
August 2012.Vrede fugle og grønne grise = Angry Birds ;-)
Grisene står på en banan kage lagt sammen med rutebils mousse, kagen er smurt op med smør creme og overtrukket med fondant. Alle figurer har jeg selv modelleret.
Kagen som fuglene står på er magen til den som grisene står på. I kanten af "jordbunken" ligger der knust oreo for at give lidt mere "jord look"
Blomsterne er lavet i fondant, og græsset er lavet med Royal Icing farvet med spiselig farve.
Et lille kig på bagsiden
Billedet er ikke det bedste, men det var for at få "skriften" med også
"Hjælp hjælp jeg falder ud over kanten...kom og hjælp mig"......"Er du vimmer det kan jeg da ikke, det er mig der er æg-vogter ;-)
August 2012. En Skylanders kage....og hvad var så lige det tænkte jeg....fik tilsendt nogle billeder og googlet lidt og så var jeg blevet lidt klogere og kunne gå igang
Kagerne (der er 2) er chokoladekage lagt sammen med lys toblerone creme (uha det er guf) drysset med hakket lys toblerone. Kagerne er smurt op med smørcreme og herefter overtrukket med fondant.
Selve kagerne er bygget op omvendt. Som regl starter man med den største nederst og så kommer de mindre kager oven på, men her skulle det være en platform, så det var pludselig i omvendt rækkefølge...der var lige et par nervøse sekunder indtil det viste sig at det kagepap jeg havde brugt til den øverste var tykt nok til at kunne bære kagen ;-)
Lige et kig på ryggen
Der ligger en lidt mere detaljeret beskrivelse og billeder af fyren her hvis du kigger under "Dekorerede kager - kagepynt"
Kunne ikke helt få logoet til at fungere...der var ikke helt plads på toppen og frihånds skæring af bogstaver er ikke endnu ikke der jeg har mine styrke. Jeg endte derfor med denne her løsning, bogstaverne er forsøgt dustet i de rigtige farver.
Februar 2012. En kage til en kollega der fylder år.
Kagen er en red velvet cake med 2 lag jordbær fromage og 1 lag champagne fromage. Alle bundene er inden fyldning smurt med et lag chokolade creme. Kagen er smurt op med italiensk marengs smørcrem og overtrukket med indfarvet fondant.
Lidt af side pynten
Roserne er lavet i hvid fondant med 5 blads udstikker og til sidst sprayet med spiseligt perlemors spray. Efter jeg har taget billederne er det kommet alder på, men da fødselaren ikke ønsker dette offentlig gjort har jeg selvfølgelig taget billedern uden det på
Kursus kage fra den 14.2.12 - Festkager Mor og barn.
Super cool kage...ja det synes vi ihvertfald selv ;-)
Og farmand blev vældig rørt og meget glad da han så den
Nytår 2011/2012 Red Velvet cake skåret i bunde og smurt med chokolade (sarah bernhard) creme
Så er kagen lagt sammen. 1 lag jordbær fromage, 1 lag alkoholfri champagne mousse, 1 lag jorbær formage
Smurt op med italiensk marengssmørcreme
færdig pyntet
Billederne yder bestemt ikke den sort fondant retfærdighed men sætter jeg blitz på stjæler glimmeren hele opmærksomhenden og resten af kagen kan ikke rigtig ses
Har endelig haft mulighed for at afprøve min crimper
Et lille kig ind i kagen
KAGE ;-)
En sort kage bliver til. Jeg blev spurgt om jeg ville stå for dekoreringen så jeg har ikke selv bagt kagen. Det er rouladebunde lagt sammen med 1 lag blodappensin fromage og 1 lag cappucino fromage, en super lækker kombination som giver en frisk og knapt så sød smagsoplevelse.
Set lidt fra oven, blomster og sommerfugle. Pynten har jeg selv lavet
Det er en fødseldags kage, så selvfølgelig skal der stå tillykke på. Temaet for festen hvor kagen skal anvendes er sort og pink, så derfor skulle kagen selvfølgelig også være sort og pink.
Set fra den anden side.
Jeg var så heldig at få et stykke af prøvekagen (til den store sorte) og lørdag morgen da jeg ikke kunne sove alligevel tænkte jeg at det måtte prøves at lave Den Sorte Kage i mini format. Her er så resultatet...synes egentlig selv det blev meget godt. Kagen står på et sort plastik spækbræt, så det kan godt være lidt svært at se kagen begynder på dette billede
Den vakte stor glæde hos familien lørdag aften til ferieplanlægningsmødet.
Der var faktiks 6 mennesker som hver fik et stykke kage og så var der et stykke i overskud
En lille for sjov påske kage til vores påskefrokost her påskelørdag. Hvide bunde lagt sammen med 2 lag blodappesinfromage og 1 lag cappocino fromage
Ideen var at give kagen en "stenkant" og så faldt jeg over de her mandel æg i Rema
Kagen er lidt mere pyntet end jeg normalt vil gøre, men i anledningen af påsken gav jeg den gas :-)
Så blev det til en lille påske kage. Lyse bunde med mandler lagt samme i 3 lag. 2 lag skovbær fromage og 1 lage chokolade fromage. Kagen er overtrukket med gul fondant jeg selv har indfarvet, det sammen med den grønne bort. Kaninerne har jeg skåret ud efter en filt kanin da jeg ikke kunne finde en udstikker jeg synes om.
Pynten på borten har jeg købt mig til
Søndags kage til manden og kollegaerne. Først forsøg med at overtrækket med fondant jeg selv har indfarvet.
Skal lige lærer at styre limen, den løber en smule.....men det er jo bare grund til at øve sig endnu mere og det er = flere kager ;-)