Konfirmations kager

April 2013. Salmebog.

Chokolade kage med 1 lag lys Toblerone creme og et lag hvid Toblerone creme. Smurt op med marengs smørcreme og overtrukket og pyntet med fondant.

"Ryggen" af salme bogen

Maj 2012. Konfirmanden havde set den sorte kage jeg tidligere har lavet og ønskede det samme design til sin dag.

Efter konfirmandens ønske er begge kager banan kage lagt sammen med 3 lag rutebils mousse. Smurt op med italiensk marengs smørcreme og overtrukket med fondant.

Mønstret på den nederste kage er lavet med en diamond cutter og herefter er der sat lyserøde perler på.

Fra siden

Maj 2012. Endnu en konfirmations kage. Konfirmanden var meget specifik i sine ønsker. 3 etager, roser/border der matcher servietter og perlemor.

Jeg fik en serviet at gå efter i forhold til indfarvningen af fondanten, så i den forbindelse har jeg også lært lidt om at blande forskellige farver for at få det rette resultat :-)

Set lidt fra oven

Vi blev enige om at det ville bryde det hvide lidt hvis der kom diamond cutter mønster og lyserøde perler på den midterste kage.

Selve kagerne er chokolade kager, lagt sammen med 1 lag jordbær fromage og 1 lag hvid chokolade creme til sat hakket hvid tolerone.

Konfirmations kage til en tidligere kollegas søn som er rigtig glad for lastbiler så en fondant lastbil var jo et åbentlys valg :-)

Kagen er en chokolade kage lagt sammen med Skovbærfromage lavet fra bunden og min nye absolutte favorit...hvid toblerone chokolade mousse efter egen opskrift. Oven på chokolade moussen er der drysset med hakket daim. Kagen er smurt op med italiensk marengssmørcreme og overtrukket med fondant.

Selve lastbilen er lavet i Rice Crispie treats som er skumfiduser der smeltes sammen med lidt smør og herefter vendse rice crispies i, dette bliver modelerbart når det stivner. Når man skal lave større ting er det knapt så tungt som hvis man bruger ren fondant, og så er det selvfølgelig stadig spiseligt ;-).

Det eneste ikke-spiselige der er på kagen er en dowl rod (træ pind) der er brugt til at sætte trailerne sammen med, og så selvfølgelig lidt undestøtning under lastbilen

Lidt forfra, selve lastbilen er lidt en kombination af flere forskellige mærker og så lidt fri fantasi

Hele herligheden.

Her kommer der billeder af konfirmationskager efterhånden som der bliver lavet nogle

| Svar

Nyeste kommentarer

25.12 | 17:46

Hej Bente
Der er et link til opskriften længere nede i kommentarerne 😊

25.12 | 16:04

Hej
De ser lækre ud. Kan jeg få opskriften.

Kærlig hilsen
Bente

07.06 | 10:09

Jeps, jeg sender den til din mail, du skal bare være obs på at jeg bruger italiensk smørcreme til sat smeltet chokolade i stedet for almindelig choko smørcreme

07.06 | 08:17

Hej. Kunne jeg få dig til at sende mig opskriften på de lækre komtesse vafler?
Mvh Marianne