Vaffeldej

Denne dej er beregnet til at lave isvaffler af, så når den er kommet af pladen stivner den ret hurtigt herefter og bliver sprød.

Jeg bruger den også til at lave flødebolle bunde af da jeg synes marcipan bund bliver for sød og en almindelig vaffelbund beregnet til flødeboller simpelthen er for kedelig.

Opskrift på Vaffeldej ca 20 stk

5 æg
100 g sukker
125 g smeltet smør eller margarine
2 tsk vaniliesukker
150 g mel
2 tsk bagepulver

Pisk æg og sukker til en luftig masse
Tilsæt smeltet fedtstof og vaniliesukker
Bland mel og bagepulver godt sammen, og tilsæt det til blandingen.
Rør dejen sammen med en ske (jeg bruger nu min røremaskine) indtil den er jævn

På det vaffeljern jeg har passer det med ca 1½ spsk dej så fylder den pladen ud. Det er ikke nødvendigt at smøre dejen ud, bare den bliver lagt ca på midten fordeler den sig selv når låget lukkes

God fornøjelse

Birgit Reuther 25.12.2018 19:50

Hvordan gør du når du laver bunde til flødeboller?

Sofie 11.02.2013 10:25

Hvad er det for en type vaffeljern du bruger?

Allan Høegh 29.01.2013 19:15

Hvis du standser denne vaffel ud lige når den er bagt og ligger dem på en riste, er de super gode som bunde til flødeboller..!

| Svar

Nyeste kommentarer

25.12 | 17:46

Hej Bente
Der er et link til opskriften længere nede i kommentarerne 😊

25.12 | 16:04

Hej
De ser lækre ud. Kan jeg få opskriften.

Kærlig hilsen
Bente

07.06 | 10:09

Jeps, jeg sender den til din mail, du skal bare være obs på at jeg bruger italiensk smørcreme til sat smeltet chokolade i stedet for almindelig choko smørcreme

07.06 | 08:17

Hej. Kunne jeg få dig til at sende mig opskriften på de lækre komtesse vafler?
Mvh Marianne