Chokolademarengs ca 10 stk

5 æggehvider
3.5 dl sukker
200 g mørkt hakket chokolade.

Pisk æggehviderne luftige, men ikke stive. Tilsæt sukkeret lidt af gangen, og pisk til sukkeret er opløst og marengsmassen er sej. Smelt chokoladen i en skål over vandbad, lad evt køle bare lidt af. Tør skålen af i bunden så du er sikker på ikke at få vand i din marengs. Rør chokoladen i marengsmassen. De må godt være marmoreret. Fyld massen i en sprøjtepose med et stor hul i, og sprøjt marengsmassen ud på bagepapir eller silikonemåtte.
Bag marengsene i 1 time ved 130 grader (ikke varmluft). Sluk ovnen, og lad dem køle 1 time i ovnen med ovndøren på klem.

Endvidere
300 gr mørk smeltet mørk chokolade.

Dyp marengsene i smeltet mørk chokolade og det størkne inden servering.

| Svar

Nyeste kommentarer

25.12 | 17:46

Hej Bente
Der er et link til opskriften længere nede i kommentarerne 😊

25.12 | 16:04

Hej
De ser lækre ud. Kan jeg få opskriften.

Kærlig hilsen
Bente

07.06 | 10:09

Jeps, jeg sender den til din mail, du skal bare være obs på at jeg bruger italiensk smørcreme til sat smeltet chokolade i stedet for almindelig choko smørcreme

07.06 | 08:17

Hej. Kunne jeg få dig til at sende mig opskriften på de lækre komtesse vafler?
Mvh Marianne