3 æggehvider
2.5 dl sukker
lidt rød saft eller frugtfarve. Jeg brugte lyserød pasta farve fra Wilton
Pisk ægghviderne luftige, men ikke stive. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen mens du fortsat pisker til marengsmassen er helt stiv og sej. Kom nu en smule farve i så den bliver skønt lyserød (men du bestemmer jo helt selv hvilken farve du bruger) Det kunne være de skulle være "seje gutter" marengs og så kunne det være blå, grøn osv farve der puttes i.
Kom marengsen i en sprøjtepose med stor tylle og sprøjt 16 små toppe på en bageplade beklædt med bagepapir eller en silikone måtte.
Bag dem ved 130 grader (ikke varmluft) i 50 minutter. Sluk derefter ovnen, og lad dem køle i ovnen med døren på klem i 1 time.
Endvidere
½ L piskefløde
2 spsk sukker (jeg brugte 1 spsk sukker og 1 spsk vanilie sukker)
2 spsk rosenvand (undlod jeg, var ikke på lager)
500 gr jordbær i skiver (var heller ikke på lager)
Usprøjtede rosenblade (heller ikke på lager)
Pisk flødeskummen stiv med sukker (og i mit tilfælde vanillie) Smag til med rosenvand og anret marengsene som små burgere med jorbær og rosencreme. Servér straks med masser af rosenblade