|
|
|
|
|
Romkugler:
Røremaskine med spartel
Rester af Wienerbrød/tørkager (jeg har nu brugt marcipan muffins og chokolademuffins) Hindbærmarmelade Passende kakao så det ser ud af noget Rom essens så det smager af noget
Passende klumper rulles runde i hånden, trilles i hindbærmarmelade og derefter i kokosmel eller chokolade krümmel.
I luxus udgaven trilles kuglerne først i smeltet chokolade og derefter i krümmel o.l.
Træstammer:
Tørkager ( jeg har nu brugt marcipan muffins og chokolademuffins) Abrikos/æblemarmelade Kakao Evt smørcreme så det hænger sammen
Overtræks marcipan 150 gr marciapn 175 gr flormelis 50 gr glycose Ingredienserne æltes sammen til en glat masse
Rulles i stænger, stilles koldt, trilles i udrullet overtræksmarcipan, pensles med smeltet chokolade, pynt hakkede hasselflager (evt farvet grøn, så det ligner pistacienødder)
Begge opskrifter har jeg fundet på
www.lav-det-selv.dk
|
|
|